Clash Of Clans | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler | Hile | Hileli Apk

Clash Of Clans Püf Nokta Taktikler Tavsiyeler Hile
Clash Of Clans | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler


Clash of Clans oyununa başladığınızda 48 saat süresi olan bir koruma kalkanı kalkan vardır bu kalkanı süresi dolmadan bozmayı ve köyünüzü geliştirmeye çalışın.
Kalkanın süresi doluncaya kadar kimseye saldırı yapmamanızda yarar var kalkan kalkar ve saldırılara açık olursunuz.
Öncelikle oyuna uyeni başlayanlar yeşil taşlarınızı boş yere harcamayın ileride çok işinize yarayacağından emin olabilirsiniz.
İksir ve altın depolarını surların içinde bırakmanız sizin yararınıza olacaktır.
Düşman askerleri kolay kolay yağmalayamaz.
Yeşil taşlarınız ile 2. ve 3. işçi alabilirsiniz ileride çok yararı olucaktır.
Bina geliştirmede ilk olarak hammaddeye özen gösterin ve altın ve iksir üreticilerinin seviyelerini yükselterek gelişmenizi hızlandırın.

CLASH OF CLANS HIZLI GELİŞMEK


Oyun da geçirdiğiniz zaman gelişmeniz için çok önemlidir. Süresi az olsa da sık sık girmenizde fayda vardır.
Diğer oyunculara saldırılar yaparak çabuk gelişebilirsiniz ayrıca goblinlere saldırarak da gelişmenizi hızlandırabilirsiniz.



CLASH OF CLANS KÖY DÜZENİ


İlk olarak köyün ortasına kurmanızda fayda vardır.
Düşman köy binasını yıkarsa savaşı kazanmış olur.
Çok kolay bir şekilde savaşı ve kupalarınızı kaybedebilirsiniz.
Köy binasını etrafını surlarla çevirmenizde yarar vardır.
Savunma binaları surların içinde ve köy binasının etrafında olması gerekmektedir.
Eğer köy düzenini bu şekilde ayarlarsanız savaşları kazanma sansınız yükselecektir.



YEŞİL TAŞ


Köyünüzün etrafında bulunan ağaç, taş ve kütükleri kaldırarak az miktar da olsa yeşil taş kazanabilirsiniz.
Başarımları tamamlayarak ta yeşil taş kazanabilirsiniz.
1250 Kupa başarısı yüksek miktar da yeşil taş kazandırıyor.



KLAN


Klan arkadaşlarınızla iletişi halinde olun.
Bir klanda kalıcı olmak istiyorsanız sık sık düşmanlarınıza saldırarak kupa limitinin üstünde olun.



ASKERLER


Her askerin farklı özellikleri ve bir zayıf noktası vardır bu sebeple hep aynı askerden basmayın farklı askerlerden basmanız ordunuzu daha da güçlendirecektir.
Arkadaşlarınıza destek çok atıyorsanız okçu ve kılıçlı askerler işinize daha çok yarayacaktır, savunmada başarılıdırlar.
Oyunun ilk başlarında balonları kullanarak girdiğiniz savaşlardan galibiyetle ayrılabilirsiniz.
Hava savunması önemlidir önem vermez iseniz balonlarınız yok olabilirler ve güç kaybedersiniz.
Düşman kaleye saldırı yaparken ilk olarak devleri çıkartmanızda yarar var ve daha sonra sur patlatıcıları, sebebi ise düşman askerler devlere ateş ederken duvar yıkıcılar rahatlıklar duvarları yıkıcaktır ve düşmanın savunması düşecektir.



ARAŞTIRMA


Araştırmada ilk olarak devlerin dayanıklılığını arttırabilirsiniz.
Duvar yıkıcıları geliştirmeniz saldırı yaparken işinizi kolaylaştırıcaktır.



BÜYÜ FABRİKASI


Burada saldırı yaparken sizin askerlerinize can verebilecek veya düşman binalarına saldırabileceğiniz büyüler yapabilirsiniz. Yıkmakta zorlanacağınız yerlere yıkım büyüsünü kullanabilirsiniz ya da askerlerinizin zorlanacağı bölgeye can verme büyüsünü.



STRATEJİ


Size saldırıda bulunup kazanan köylere kesinlikle saldırmamanız da yarar vardır.
Hırs yapıp saldırırsanız daha çok kaybeder ve oyuna para yatırıp gelişmek isteyebilirsiniz.
Saldırı kısmından köy arayarak savunması güçsüz köylere saldırırsanız daha çabuk kazanır ve gelişirsiniz.
Köy binası surların dışında olan bir düşman görürseniz sakın kaçırmayın.
Saldırıdan çok savunmaya önem verirseniz size yapılan saldırıları kolayca önlemiş olur ve hızla gelişebilirsiniz.

CLASH OF CLANS HİLELİ APK

Tabiki tüm bu yaılanların bir kolayı var, buda silerin oyundan nasıl keyif aldığına bağlı olarak değişiyor.


Clash Of Clans | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler

Post a Comment

Daha yeni Daha eski