Dominations | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler | Hile | Hileli Apk
Dominations | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler

Bear

Çok tehlikeli olduğu için 6 işçi ile öldürülebilir. %60 oranla kürk düşebilir.


ORDU

Barracks

İnşa ettiğiniz kışlalar ile asker yetiştirmiş olduğunuz askerleri kapasiteniz kadar üretirsiniz.

Mercenary Camp

Burada paralı askerler çağırabilirsiniz. Karşılığında 5 materyallerden kullanmalısınız.

Blacksmith

Ordularını ve birliklerini yükseltmek ve onlara silah sağlamak için üretim yaptırırsınız. Karşılığında gıda verirsiniz.

War Academy

Burada saldırılarda kullanmak için savaş taktikleri geliştirebilirsiniz. Üretmek için karşılığında gıda kullanılır.

Command Post

Dünya savaşı sırasında kullanılır. Saldırı altında iken özel bir birim savunma üretir.


HARİKA YAPILAR


Pyramids

Belirli mesafesinde bulunan çiftlikler için destek sağlar. Bronz çağına aittir.

Stonehenge

Karavanlara altın bonus verir. şehir merkezine yol bağlantısı varsa yolun bonus etkinliğini arttırır. Bronz çağına aittir.

Acropolis

Yakınındaki garrison, stable ve bunkerleri hızlandırır. Savunma yapan bir ordu üretir. Bronz çağına aittir.

Hanging Gardens

Yakınındaki meyve ağacı ve altın madenlerinden elde edilen kaynakları arttırır. Bronz çağına aittir.

Terra Cotta Army

24 saatte bir terra cotta ordusunu çağırır. Yakın olan kale ve kışlaların dayanıklılığını arttırır. Klasik çağa aittir.

Colosseum

Saldırı olduğunda günde bir kere gladyatör üretir, birliklerin etkinliğini sağlar. Klasik çağa aittir.

Altın Kazanmak

Oyunda Altın eksikliği yiyecekten önce kendini gösterecektir. Daha fazla altın kazanmak için inşa ettiğiniz yolları town center a ve maksimum sayıda binaya bağlamaya çalışın. Madenlerinizi(Mine) toplamayı minik tilki ve tavşanları avlamayı asla ihmal etmeyin.


Koruma Süresini Kullanın

Kısa sürede diğer oyunculara saldırmak için acele etmeyin. Bunun yerine, öncelikle ilk Campaign’i bitirin. Böylece biraz saldırı tecrübeniz oluşmakla birlikte kazandığınız madeni kaybetme riski olmadan bina yükseltmeleri yapabilirsiniz. Sürekli diğer oyunculara saldırmak korumanızı kaldırmanıza ve sürekli olarak saldırılara açık olmanıza ve kaynaklarınızı kaybetmenize neden olacaktır.



SAVUNMA


Wall


Duvarlar düşmanlarınızı dışarıda tutmak için harika bir yoldur. Savunmanın en önemli elemanıdır.

Gate


Savunmayı güçlendirmek için yolların üzerine gelecek olan duvarların yerine kullanılır. Size ait çalışanların ve Caravan’ların içeriye giriş çıkışlarını sağlar. Düşmanlar geçmek için kapıyı yoketmek zorundadırlar.

Caltrops


Düşmanların ataklarını yavaşlatmak için kullanılır. Düşmana bir nevide olsa zarar verir. Yolların üzerine koyulabilir.

Spike Traps


Saldırganlara karşı yüksek hasar verir. Süvarilere karşı çok iyidir. Yolların üzerine koyulabilir.

Ambush Trap


Düşman menzile girdiğinde süpriz bir şekilde ortaya çıkan 2 adet asker barındırır. Yolların üzerine koyulabilir.

Tower


Saldırılara karşı belirli bir menzili bulunan savunma kulesidir.

Ballista Tower


Saldırılara karşı güçlü bir savunma yapar. Belli bir menzili vardır ve belli bir yakın mesafeye de atış yapamaz.

DOMİNATİONS HİLELİ APK

Yukarıda püf noktalarını taktiklerine ve tavsiyelerini vermiş olduğum Dominations oyununda fala emek harcamadan daha çabuk gelişebilmek tabiki mümkün nasıl mı?



Dominations | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler | Hile | Hileli Apk


Post a Comment

Daha yeni Daha eski