Final Fantasy XV | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler 2

Final Fantasy XV | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler 2



SAVAŞÇI

Süvariden güçlüdür ancak Efsuncu dan zayıftır. Genellikle savunma askeri olarak kullanılır. Düşman kaleye yapacağınız saldırılarda savaşçı askerleri göndermeniz durumunda çoğunu kaybedebilirsiniz bu sebeple savaşa göndermeyin. Kalenize yapılan saldırılarda iyidirler

SÜVARİ

Efsuncu dan güçlüdür ancak savaşçıdan zayıftır. Saldırı askerleri olduğundan düşman kaleye saldırı yaparken düşman askerlerinin seviyesine bağlı olarak düşmanı yerle bir edebilirsiniz. Sadece saldırılara göndereceksiniz diye bir durum söz konusu değildir savunmada da iyidirler fakat savaşçı askerleriniz varsa, kalenize yapılacak saldırıdan önce süvarileri kaleden çıkartmanızda fayda var.

EFSUNCU

Savaşçılardan güçlüdür ancak süvarilerden zayıftır bu sebeple düşman kaleye gönderdiğiniz de düşman askerlerinin seviyesine göre değişiklik göstererek zahiyat verebilirsiniz bir nevi savunma askeri gibidirler ancak düşman askerler sizin askerlerin levelinden düşükse bir sıkıntı çıkmaz saldırıya gönderebilirsiniz.

KUŞATMA SİLAHI

Duvar tuzaklarından güçlüdür ancak efsuncu,savaşçı ve süvariden zayıftır bu sebeple düşman kalelere saldırı yapılırken tek  göndermemenizde fayda var. Duvar tuzaklarını kolayca aşabilmeniz için  Süvari, Efsuncu asker sayınız çoksa Kuşatma Silahını da onların yanına ekleyerek savaşa gönderebilirsiniz. Bu şekilde hareket ederseniz savaşı daha kolay kazanabilirsiniz.

KAHRAMAN

Düşman kalelere karşı karşıya olduğunuzda Kahraman savaş sırasında hem askerlere hemde duvar tuzaklarına liderlik eder. Kahramanın donatıldığı çeşitli ekipmanların gücü birliklerinize de gelir ve savaşı daha kolay kazanabilirsiniz.

BİRLİK BONUSLARI

Kahramandan kazandığınız birlik bonuslarının yanı sıra Üniversite de araştırma yaparak ve mağazada bulunan desteklerden faydalanarak birlik bonusu kazanabilirsiniz.

DESTEKLER

Basit destekler genelde mağazada bulunurlar. Mağazadan satın aldığınız gibi oyun içersinde görev gerçekleştirdikçe de bu destekleri kazanabilirsiniz.

Destekler saldırı hızı, yürüyüş hızı, savunma gücü gibi bir çok durumda sizi olduğunuzdan daha iyi bir hale getirebilir.

Destekleri kullanırken zamanı boşa geçirmemek için kullandığınız desteğin avantajlarını kullanarak daha hızlı bir şekilde gelişe bilirsiniz.

SAVUNMA

Kalenizde bulunan bütün askerlerle ve ekipmanlarla savunma yapabilirsiniz. Savunma yapılırken yaralanan tüm askerler hastanelere gider fakat hastaneniz yetersiz ve düşük levelliyse hastane kapasitesi dolduğunda geriye kalan tüm yaralı askerler ölür.
Bu sebeple savunma için hastaneler önemlidir, hastanelerin çok ve güncel üs seviyesinde olmasında fayda var.

GÖZETLEME

Saldırmak istediğiniz kaleyi ilk olarak gözetlemenizde fayda var sebebi ise sizle aynı level olsa da sizden daha güçlü olabilir ve saldırı yaptığınızda tüm askerlerinizi kaybedebilir siniz.

ZAFER ŞARTI

Savaşı kazanabilmek için karşınızdaki kalenin tüm askerlerini öldürmenize gerek yok zaten bu da elimizde olan bir durum değil, savaşan taraflarda hangi kale daha çok hasar aldıysa o kale savaşı kaybeder.



Final Fantasy XV Online Hile
Final Fantasy XV | Püf Nokta | Taktikler | Tavsiyeler 2 | Hile | Online Hile

Post a Comment

Daha yeni Daha eski