Last Empire War Z oyunu ile ilgili taktikler, püf noktalar ve tavsiyeler. Last Empire War Z nasıl oynanır ?

Last Empire War Z

Last Empire War Z Konu Başlıkları

Last Empire War Z Binalar
Üs
Kafeterya
Dilek Merkezi
Karaborsa
Poligon
Liman
Mezarlık
Zombi Hapishanesi

Last Empire War Z Kamplar
Savaşçı Kampı
Nişancı Kampı
Araç Fabrikası
Askeri Fabrika
Biochemical Center

Last Empire War Z Hızlı Gelişim
İttifak Salonu
Lojistik Destek Merkezi
Enstitü
Etkinlik Merkezi
Skiller

Last Empire War Z Savunma
Sur
Depo
Higway No:1
Radar
Kule

Last Empire War Z Saldırı
Keşif Helikopteri
Savaş Kombinasyonu
Komutan
Armory
Yönetim Merkezi

Last Empire War Z Kaynak
Alışım Ocağı
Elmas Madeni

Last Empire War Z Taktikler
Saldırı Taktikleri
Savunma Taktikleri

Last Empire War Z Püf Noktalar
Saldırı Püf Noktaları
Savunma Püf Noktaları

Last Empire War Z Tavsiyeler
Saldırı Tavsiyeleri
Savunma Tavsiyeleri

Last Empire War Z Binalar


Last Empire War Z Üs

Last Empire War Z Üs șehir ekranına bakabilirsiniz ve devam etmekte olan barış kalkanı, toplama bonusu,  saldırı bonusu,   savunma bonusu gibi çeşitli bonuslara bakabilirsiniz.
Üs seviyesi yükseldikçe diğer binaların ve yapıların seviyesini de yükseltebilirsiniz.
Üs seviyeniz yükseldikçe kalenizin görünümü değişerek daha güzel ve hoş bir görünüme kavuşacaktır.

Last Empire War Z Kafeterya

Last Empire War Z Kafeterya askerlerin yiyecek ihitiyacını minumuma indirmek için tasarlanmıştır. Levek yükseldikçe tüketilen yiyecek miktarı düşmektedir.
Askerler kışlada durduğu sürece yiyecek tüketimi yaparlar. Sürekli güncel üs seviyesinde olmasında yarar vardır ama ilk etapta güncel sebiyede olması önemli değildir. Üs leveli yükseldikçe yiyecek tüketimini azaltmak için kafeteryayıda yükseltmeniz gerekmektedir.

Last Empire War Z Dilek Merkezi

Last Empire War Z Dilek Merkezi günlük olarak dilek merkezinde bedava dilek dileme hakkınız vardır. Bu bedava dilek hakkınız dilek merkezinin leveline bağlı olarak değişkenlik göstermektedit.
Elmas karşılığı buradan kaynak alabilirsiniz her zaman olmasada arada bir aldığınız kaynakları 2× 5× ve 10× yaparak hediye verdiğide gözlenmektedir.
Sürekli güncel üs seviyesinde olması gerekmez boş zamanlarınızda yükseltmenizde günlük bedava dilek hakkınız açısından fayda vardır.

Last Empire War Z Karaborsa

Last Empire War Z Karaborsa ittifak üyeleri arasında ticaret yapmaya yarar. Level yükseldikçe karavan yükü yükselir ve verdiğiniz vergiler düşer güncel üs seviyesinde olmasında fayda vardır ittifak üyeleriyle yardımlaşmanız kolaylaşır.

Last Empire War Z Poligon

Last Empire War Z Poligon keşif helikopterinden kazandığınız fişeklerle atış yaparak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.
Özellikle ilk atışlarda çıkan hediyeler küçük çaplı oldupu için bu fişekleri kullanmanızı tavsiye etmiyorum büyük hediyeler en sona saklanğından dolayı fişeklefi biriktirdikten son atış yaparsanıs en büüyük hediyeye kadar alabilir ge çokca elmas kazanabilirsiniz.

Last Empire War Z Liman

Last Empire War Z Liman her gün oyuna girdiğinizde limana uğrayarak hediyrnizi almayı unutmayın.
Liman sizlere çeşitli fırsatlar sunark indirimli olarak satıl almanıza da yarar.
Limanda bir haftanın her günü için özel hediyeler vardır ve her bittiğinde hediyeler tekrarlanır.

Last Empire War Z Mezarlık

Last Empire War Z Mezarlık size saldıran düşmanlarınızı burada görüntüleyebilirsiniz.
Sizden kimin ne kadar kaynak yağmaladığı kaç kere saldırdığı bu bölümde yazmaktadır.

Last Empire War Z Zombi Hapishanesi

Last Empire War Z Zombi hapishanesinin adının zombi hapishnesi olduğuna bakmayın zombi hapsetmiyorsunuz.
Savaşa girdiğiniz kaleden zaferle ayrılırsanız o kalenin kpmuyçtanını esir almış olursunuz.  Esir aldığınız komutan zombi hapishanesinde siz serbest bırakmadığınız sürece 3 gün durur.  3. Günün sonunda hapis etfiğiniz komutanı idam etmezseniz komutan sefbest kalıcaktır.  İdam etme aşamasında hiç bir görsel yoktur bu sebeple görsel çıkıcak diyr beklemeyin.
Zombi hapishanenizde esir tuttuğunuz komutanlar varken kalenize bir saldırı olursa ve kaybederseniz hapisanede bulunan tüm komutanlar serbest kalır.


Last Empire War Z


Last Empire War Z Kamplar

Last Empire War Z binalar ne işe yarar ? Savaşçı kampı, nişancı kampı, araç fabrikası ne işe yarar?

Last Empire War Z Savaşçı Kampı

Last Empire War Z Savaşçı kampında eğitilen askerler savunma askerleridir. Savunma askerleri düşman kalelere ve zombilere saldırmak için gönderildiklerinde saldırı kabiliyetlerinin düşük olduğundan dolayı çokca zahiyat verirler.
Level yükseldikçe daha güçlü askerler çıkmaya başlar ve eğitim süresi uzar.
Eğitim süresini minimuma indirmek ve eğitilen asker miktarını çoğaltmak için sığınaklara ihtiyaç vardır.
Savaşçı kampında eğitilen askerleri kaynak toplamak ve savunmada kullanmanız sizin yararınızadır.

Last Empire War Z Nişancı Kampı

Last Empire War Z Nişancı kampında eğitilen askerler saldırı askerleridir.
Savunmada iyi değillerdir. Kalenize sizden daha güçlü düşman tarafından yapılan saldırılarda nişancı askerleri çok zahiyat verirler sebebi ise savunma değil saldırı askerleri oşduklarından dolayıdır.
Yürüyüş hızı zombilere karşı yüksek, savaşçı askerlerle aynı, araç fabrikasından çıkan silahlı araçlardan yavaştır.
Nişancı askerlerini kale saldırılarında ve kaynak toplamada kullanabilirsiniz.

Last Empire War Z Araç Fabrikası

Last Empire War Z Araç fabrikasında üretilen birlikler ağır silahlı saldırı araçlarıdır. Düşmana ve zombiye saldırı yapacağınız zaman hedefe en hızlı ulaşan birliktirler. Savunmada ve saldırıda iyidirler. Kaynak toplamakta da kullanabilirsiniz.

Last Empire War Z Askeri Fabrika

Last Empire War Z Askeri fabrika mayın ve el bombaları gibi çeşitli savunma ekipmanlari üretilmesine yarar. Kalenize yapılan saldırılarda level yüksekliğine göre mayın ve el bombaları düşmana çok zahiyat vermektedir.
Sürekli güncel üs seviyesinde olmasında yarar vardır. Burada ürettiğiniz mühimmatlar kalenizin savaş gücünü arttırdığından dolayı kişisel silahlanma yarışında bolca üretmelisiniz.

Last Empire War Z Biochemical Center

Last Empire War Z Biochemical center zombi klonlamaya yarar. Kendinize zombiden bir ordu kurabilirsiniz.
Level yükseldikçe yüksek level zombileri açılır ve güçl zombiler klomnlamaya başlarsınız.
Zombiler saldırıdan çok savunma askerleri olduğundan dolayı düşman kaleye saldırılara gönderilmemeleri gerekir. Çokca zahiyat verebilirsiniz ve savaş gücnüz azalır.
Zombileri genellikle savunmada ve kaynak toplamada kullanmanız sizin yararınızadır.
Şimdilik paylaşımımız bu kadar zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Makalemizin size yararlı olup olmadığını,  diğer kullanıcıların zaman kaybetmeden,  içeriğin kalitesini ve özgünlüğünü anlaması bakımdan yorumlarınız bizim için önemlidir.

Last Empire War Z


Last Empire War Z Hızlı Gelişim

Last Empire War Z hızlı gelişim istiyorsanız altta paylaştığım binaların öelliklerine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Last Empire War Z İttifak Salonu

Last Empire War Z İttifak salonu ittifaktakilerle karşılıklı yardımlaşmayı sağlayabilmek için tasarlanmıştır.
Level yükseldikçi inşaat yardımı yaralı asker yardımı sayısı yükselir ve süre kısalır ayrıca kalenize yapılan takviye saysını yükseltir böylelikle ittifak üyelerine takviye asker göndererek düşmanı yenmeniz daha da kolaylaşır.
Sürekli güncel üs seviyesinde olmasında yarar vardır.

Last Empire War Z Lojistik Destek Merkezi

Last Empire War Z Lojistik destek merkezinin işlevi sefere çıkan birlik miktarını en üst düzeye ulaştırır levele göre değişiklik göstererek 3k ila 100k arasında değişebilir üs binasından sonra yükseltmeniz gereken önemli binalardan biridir.

Last Empire War Z Enstitü

Last Empire War Z Enstitü araştırma yaparak kalenin gücüne güç katabilirsin. Araştırma başlıklarını kısaca sıralarsak kaynak toplama hızı, elmas çıkarma hızı, yürüyüş hızı, düşmana saldırı ve savunma kabiliyeti, sefere çıkan maksimum ordu miktarı, bina yapma hızı ve savaş taktikleriyle alakalı herşeyi burada geliştirebilirsiniz.
Araştırmalara çok önem verin ziraa araştırmaların önemi büyük. Araştırması olan 6 lvl birlikler araştırması olmayan 8 level askerleri yenebilir araştırmalar bu kadar önemlidir.

Last Empire War Z Etkinlik Merkezi

Last Empire War Z Etkinlik merkezi devam etmekte olan etkinliklere bakabilir ve etkinliğin belirli bir puana eriştiğinizde verdiği hediyeleri görebilirsiniz.
Ayrıca etkinlik yarışındaki sıralamanızı öğrenebilirsiniz.
Kişisel silahlanma yarışı belirli bir puana ulaşan her kullanıcıya hediyeler verdiği gibi tüm oyuncular arasında ilk on a girenlere ise bol elmaslı güzel hediyler vermektedir.
Aynı hediyeler Çöl savaşı etkinliği,  Düşman Öldürme etkinliği gibi devam etmekte olan çeşitli etkinliklerde geçerlidir.
Etkinlikleri takip etmenizde yarar vardır bu sayede bol miktarda hediyeler kazanıp kalenizi daha seri bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Last Empire War Z Skiller

Last Empire War Z Skiller sizlere üstün yetenekler verir, komutan görüntüleme ekranından skilleri basarak çeşitti yetenekler kazanablirsiniz.
Acil dönüş yeteneği, Toplama hızı arttırma gibi.
Konu ile ilgili görüş, düşünce ve önerilerinizi altta bulunan yorum yap bölümüne yazarak sitemize ulaşan kullanıcıların karar verme aşamasında iyi veya kötü olarak zaman kaybı yaşamasını önlemiş olursunuz.
İlginizi çekebilecek diğer başlıklar ve makaleler alt bölümde sıralanmıştır lütfen göz atmayı unutmayın…

Last Empire War Z

Last Empire War Z Savunma


Last Empire War Z Sur

Last Empire War Z Sur kalenize yapılan saldırılarda sur savunması çok önemlidir.
Dayanıklılığını hep en üst seviyede tutmanız gerekiyor. Kalenize yapılan saldırılarda kaybederseniz kaleniz yanmaya başlar ve bu ateşi sura girerek sur savunma gücünü arttırarak söndürebilirsiniz.

Last Empire War Z Depo

Last Empire War Z Depo kalenize yaapılan saldırılarda kaynaknaklarınız yağmalanmasın diye tasarlanmıştır.
Depo seviyesi yükseldikçe korunan kaynak miktarı çoğalıcaktır bu sebeple hep güncel üs seviyesinde olmasında yarar vardır.
Depo kapasitesinde bulunan kaynaklar düşmanlar tarafından yağmalanamaz.

Last Empire War Z Higway No:1

Last Empire War Z Higway No:1 bölüm 20. Levelden sonra açılır. Burada çip fabrikaları ve füze rampası bulunmaktadır. Çipler füze yapımında kullanılmaktadır. Füeler hem saldırı hemde savunma için kullanılabilir.

Last Empire War Z Radar

Last Empire War Z Radar size karşı yaklaşmakta olan düşman birliğinin miktarını cinsini ve levelini öğrenmenize, zombi etkinliğinde  kalenize yaaklaşan zombilerin miktarını levelini ve düşman kaleyi keşfe çıktığınızda düşman kalenin savaş gücünü,  kaynak miktarını ve düşmanın araştırmalarını kolayca öğrenebilmenize yarar.
Leveli yükseldikçe istihbarat artar ve düşman hakkında daha çok bilgiye sahip olursunuz.

Last Empire War Z Kule

Last Empire War Z Kule düşmanlar kalenize saldırdığında kulelerin görevi gelen düşmanları püskürtmektir lakin kulelerin pek bi işe yaradığı söylenemez özellikle leveli düşükse.  Kuleler 9 level olduktan sonra düşük level askerlere karşı büyük işler başarabiliyor.



Last Empire War Z Saldırı

Last Empire War Z Keşif Helikopteri

Last Empire War Z Keşif helikopterinde günlük olarak 12 görev bulunur bu görevlerin her birini bitirdiğinizde size çeşitli hediyeler verir genellikle bu hediyeler fişek ve yeşil kimyasal sıvıdır.
Fişekler poligonda atış yapmak için sıvı ise biochemical centeri yükseltmek için kullanılır.
Helikopteri her görevden geldiğinde gekrar göreve göndermenizde yarar vardır hediyeleri kaçırmamış olursunuz.

Last Empire War Z Savaş Kombinasyonu

Last Empire War Z Savaş kombinasyonu düşman kaleye saldırı yapacağın zaman veya kaynak toplamak için asker göndereceğin zaman hazırladığın savaş kombinasyonuyla hiç uğraşmadan önceden belirlediğin birliği gönderebilirsin.
Bu bölümde eğittiğin birliklerin cinsini,  levelini,  miktarını görebilir ve savaş kombinasyonu kurabilirsin.

Last Empire War Z Komutan

Last Empire War Z Komutan binasında komutanlarını görebilir onlara skill basabilirsin ve toplamakta olduğun subay kartlarının miktarını görüntüleyebilirsin.  Subaya çeşitli ekipman giydirebileceğin bu bölümde,  ekipmanda çıkartabilirsin.

Last Empire War Z Armory

Last Empire War Z Armory bölümünde çeşitli ekimanlar üreyip ordunun gücüne güç katabilirsin.  Oluşturduğun ekipmanlarla askerlerin canavara yürüyüş hızını,  kaynak toplama hızını ve daha bir sürü özelliği daha da etkili hale getirebilirsin.

Last Empire War Z Yönetim Merkezi

Last Empire War Z Yönetim merkeinde ittifak üyeleriyle ralli açtığınızda toplanan asker miktarını belirleyebilirsiniz.  Eğer ki stratejiniz sürekli saldırı üzerineyse bu binanınnkevelini yüksek tutmanızda yarar vardır.  Sürekli güncel üs seviyesinde olması yararlıdır.

Last Empire War Z

Last Empire War Z Kaynak


Last Empire War Z Alışım Ocağı

Last Empire War Z Alışım ocağını oyuna her girdiğinizde kalenizde bulunan alışım ocaklarında üretilen alışımı toplamayı unutmayın.  Depo kapasitesi dolduğunda üretim durur ve devamlılığı olmaz.  Güncel üs seviyesinde olmasında yarar vardır.  Saat başına üretim miktarı artar. Dünya’daki alışım ocaklarından kaynak toplamak istediğinizde düşmanlarınızdan gelicek saldırıları göz ardı egmeyin.  Bütün askerleriniz yok olabilir. Yukarıda belirttiklerim petrol,  ekmek ve çelik içinde geçerlidir.  Bunlara dikkat etmenizde fayda var.

Last Empire War Z Elmas Madeni

Last Empire War Z Elmas madeni dünya haritası izerinde elmas toplamanıza yarayan madrndir.  Madenlefin toplama süresi çok uzun olduğundan asker göndermenizi fazla tavsiye etmiyorum.  Çünkü askerleriniz madendeyken saldırıya uğrayabilirsiniz.,

Last Empire War Z Taktikler

Last Empire War Z taktikler ile ilgili başlıkları aşağıda sıraladım.

Last Empire War Z Saldırı Taktikleri

Last Empire War Z Saldırı taktiklerini özetlemek gerekirse saldırı yapacağınız kale mesafe olarak size uzak ise saldırı yapmayın. Yanına ışınlanarak saldırmak daha doğru olacaktır. Ayrıca saldırılara savunma askerlerini göndermeyin.

Last Empire War Z Savunma Taktikleri

Last Empire War Z Savunma taktikleri ile ilgili olarak cephane binasının sürekli ekipman üretmesini sağlamalısınız. Ayrıca kule sürekli olarak güncel üs seviyesinde olmalıdır.

Last Empire War Z Püf Noktalar

Last Empire War Z püf noktalar ile ilgili başlıkları aşağıda sıraladım.

Last Empire War Z Saldırı Püf Noktaları

Last Empire War Z Saldırı püf noktaları olarak ilk anlatmak istediğim rakip kalelere saldırı yhapmak istiyorsanız bu saldırıyı tek başınıza yaparak risker girmemeniz. Ralli olarak saldırı yaparsanız zaferle geri dönme olasılığınız daha da yükselir.

Last Empire War Z Savunma Püf Noktaları

Last Empire War Z Savunma püf noktaları olarak ilk anlatmak istediğim etkinlik zamanlarında kaynak toplaması için dünya haritası üzerine ordu göndermeyin. Etkinlik sebebi ile askerleriniz kesilebilir.

Last Empire War Z Tavsiyeler

Last Empire War Z tavsiyeler ile ilgili başlıkları aşağıda sıraladım.

Last Empire War Z Saldırı Tavsiyeleri

Last Empire War Z Saldırı tavsiyelerinde ilk olarak saldırı yapmak istediğiniz kaleye keşif yaparak gücünü ve kalede bulunan asker miktarını öğrenmeniz savaştan aferle ayrılmanıza yardımcı olur.

Last Empire War Z Savunma Tavsiyeleri

Last Empire War Z Savunma taktiklerinde ilk olarak size yapılan saldırıda barış kalkanı kullanmanızı önerebilir. Barış kalkanı kullandığınız andan itibaren rakip oyuncular tarafından saldırılara karşı korunma altında olursunuz.

7 Yorumlar

Empire Kralı dedi ki…
603 hisarda satılık 29 level kale 6m sg gücü var tekno 600 sg ilgilenenler mesaj atabilir
Unknown dedi ki…
555 hisarinda 30 level kale , 2 m teknoloji gücü var , Fıyat : 700 TL
www.facebook.com/nadiroglu
Mert Can dedi ki…
668 Satılık kale 26 Level 5m Sg güç tekno 550sg fiyat 800 TL ilgilenenler mesaj atabilir
Unknown dedi ki…
www.yildizbots.com last empire war z auto farming bot
Adsız dedi ki…
sayfa konusu guncelmi?
Adsız dedi ki…
taktik ve tavsiyeler güncel hile ölmüş
Adsız dedi ki…
War z 2019 hilesi yok mu guncel hile
Daha yeni Daha eski