Mobile Legends Püf Nokta Taktikler Tavsiye

Mobile Legends oyununa başladığınızda minyon denilen ufak canavarları keserek altın kazanabilirsiniz.
Kalabalık gruplara saldırı yapmayın.
Direnemediğiniz bölgelerden geri çekilin.
Amblem setlerini gelişi güzel düzenlemeyin.
Sık sık kahraman değiştirmeyin.

Görevleri tamamlarken eksiksiz olmasına dikkat edin.
Tek başınıza iken kalabalık gruplara saldırmak risklidir.
Size saldırı yapılmadığı sürece geride kalarak diğer arkadaşlarınızın gelmesini bekleyin.
Kalabalık gruplara saldırdığınızda düşman öldüremeden kahramanınız ölür ve bu pekte iç açıcı bir durum değildir.

Doğru zamanda doğru bir şekilde yapacağınız saldırılar ile ancak bir kaç kişiyi alabilirsiniz.
Direncin düşük olduğu bölgelerde durmak risklidir güçlü olduğunuz bölgelerde bulunmaya özen gösterin.
Sayı olarak güçlü değilseniz konum itibariyle düşmanın kazandığı güç sayesinde çok çabuk yenilebilirsiniz bu sebeple güçlü olduğunuz bölgelerde olmanız önemlidir.

Amblemler yanlış dizildiğinde kahraman güç kaybına uğrayabileceği için amblemlerin nasıl dizileceğini bilmiyorsanız önerilen amblem setlerinden faydalanarak bu sorunu kolayca çözebilirsiniz.

Setlerden gelen gücü maksimum seviyeye çıkartabilmek için dizilimin doğru olması gerekmektedir.

Kahramanları sık sık değiştirmeden sırasıyla geliştirebilirsiniz. Her kahramanı bir seviye atlatarak geliştirirseniz kısa sürede birden çok kahramanı geliştirmiş olursunuz. Bu da oyunda güç açısından iyi bir durumdur.

Karşınıza çıkan tüm görevleri eksiksiz olarak tamamlamanız faydalıdır. Zaman açığı oluşturmamak açısından görevlerin tamamlanması önemlidir.

Mobile Legends oyununda savaş puanı kazanmak istiyorsanız minyonları kesebilirsiniz. Ne kadar çok minyon keserseniz o kadar savaş puanı ve seviye kazanırsınız oyunda boş kaldıkça minyon kesmeye özen gösterin.
Zaman zaman karşımıza çıkan etkinliklerde minyon keserek kolayca seviye atlayabilirsiniz. Minyon keserek sadece savaş puanı ve seviye kazanmazsınız minyon kesmek ayrıca intikam, infaz, öfke, saldırı, iyileştirme büyüsü, kurcalama, sersemletme, saflaştırma, zayıflatma, fiskeci gibi yetenekleri de geliştirebilirsiniz.

Ayrıca diğer bağlantılara buradan göz atabilrisniz.
Daha yeni Daha eski